Event Details

Moldova Agroindbank va prezenta o serie unică de carduri bancare GAMA emise sub egida sistemului internaţional de plăţi Mastercard.


Noua serie de carduri GAMA nu are analog pe piaţa Republicii Moldova şi acordă clienţilor băncii un şir de avantaje unice. Astfel, cardul oferă posibilitatea de a primi cashback garantat atât de la bancă, cât şi de la parteneri pentru plăţile zilnice în unităţile comerciale şi de prestări servicii.


Totodată, deţinătorul de card poate utiliza nu doar mijloacele financiare proprii, dar şi resursele liniei de credit cu o perioadă de graţie de până la 60 de zile, deschisă la solicitare. În afară de aceasta, pentru noile carduri vor fi disponibile serviciile Premium, ce oferă titularului cardului privilegii speciale.


În prima etapă pentru utilizatori vor fi disponibile două carduri, ce combină funcţia de card de debit şi card de credit - GAMA Universal şi GAMA Premium. Ambele carduri sunt dotate cu tehnologia de plată fără contact Mastercard, care oferă mai multă siguranţă plăţilor şi asigură confort maxim utilizatorilor.


Online registration is required.


ZOOM Credentials:


https://us02web.zoom.us/j/86732821623?pwd=MllVYzc5RHN6anVhMEZYWWZieHZpZz09


Meeting ID

867 3282 1623

Meeting Passcode

526029

Speakers

  • Alexandrina Cojocaru (BC "Moldova Agroindbank" S.A.)

    Alexandrina Cojocaru

    BC "Moldova Agroindbank" S.A.

  • Radu Corețchi (BC "Moldova Agroindbank" S.A.)

    Radu Corețchi

    BC "Moldova Agroindbank" S.A.

Community

Connect with 13 people attending this event

LIITVCDIOM

Venue

Online Event

The American Chamber of Commerce
Chisinau, Moldova

If you have any questions please contact Karina Crangaci

Contact Organizer

+373 60343469

Show on map